Hlavní obsah

Muž v Oklahomě zastřelil pět dětí ze své rodiny a bratra

Novinky, mso

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tulsa

K tragické události došlo v noci na úterý, krátce po půlnoci, v Muskogee v americké Oklahomě. Pětadvacetiletý Jarron Deajon Pridgeon v jednom z domů zastřelil šest členů své rodiny, v pěti případech se jednalo o děti. Jediným dospělým mrtvým se stal pachatelův bratr. Není jasné, v jakých příbuzenských vztazích byly děti k pachateli.

Foto: Uncredited, ČTK/AP

Zadržený Jarron Deajon Pridgeon je podezřelý ze zastřelení šesti členů své vlastní rodiny.

Článek

Policisté vyrazili k zásahu v půl druhé ráno. Pachatel se před nimi dal na útěk, ale krátce po honičce ho zadrželi. V domě pak nalezli mrtvá těla čtyř dětí a jednoho dospělého muže. Další dítě podlehlo zraněním v nemocnici v Tulse, matku se lékařům podařilo stabilizovat.

Mezi oběťmi jsou děti ve věku 1, 3, 5, 6 a 9 let. Dospělým byl 24letý bratr střelce Javarion Lee. V době útoku se v domě vyskytovaly další tři děti, které střelbu naštěstí přežily bez zranění.

Teenager v USA vyvraždil svou rodinu poté, co mu otec nařídil domácí vězení

Svět

„O náhodný čin se pochopitelně nejednalo, když všichni žili ve stejném domě. Zatím ale nevíme, jaké vazby mezi příbuznými panovaly, a zjišťujeme detaily,“ uvedla mluvčí policie v Tulse Lynn Hamlinová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám