Hlavní obsah

Mladá Američanka zastřelila přítele, honili sledovanost na YouTube

Minneapolis

Policie v americkém státě Minnesota obvinila 19letou Monalisu Perezovou ze zabití svého partnera Pedra Ruize. Žena, která s Ruizem čeká druhé dítě, svého partnera v přítomnosti příbuzných a sousedů zastřelila z bezprostřední blízkosti. Pár si akci natáčel pro svůj kanál na serveru YouTube. Z jejího uskuteční si slibovali vyšší sledovanost. Mysleli si, že kulku zastaví kniha na Ruizově hrudi.

Foto: Vlog Monalisa

Monalisa Perezová a Pedro Ruiz

Článek

„Říkal mi o tom nápadu a já jsem mu říkala, ať to nedělá. Proč vytahovat zbraň, proč?“ komentovala tragickou událost Ruizova teta Claudia pro televizi WDAY-TV. Potvrdila, že synovec chtěl kontroverzním videem přilákat více diváků.

Perezová svého partnera střelila před jejich domem poloautomatickou pistolí ráže .50 Desert Eagle z bezprostřední blízkosti. Věřili, že encyklopedie s tvrdou vazbou, kterou si Ruiz kryl hrudník, střelu zastaví. Incidentu, který snímaly dvě nainstalované kamery, přihlíželo téměř 30 lidí včetně tříletého dítěte obou partnerů. „Milovali se, byl to jen hloupý žert, který špatně skončil,“ poznamenala Claudia Ruizová.

„Všichni plakali. Neunesl jsem to a musel se vrátit domů,“ vylíčil scénu soused Wayne Cameron.

Perezová s Ruizem čeká druhé dítě.

Pár spustil vlastní videokanál na YouTube letos v březnu. Chtěli lidem ukázat, jak žijí teenageři, kteří jsou rodiči. Perezová na Twitteru avizovala, že příští díl bude kontroverzní, a dodávala, že to nebyl její nápad. Mladá žena, která má v září porodit druhé dítě, také ve videu z minulého týdne divákům řekla, jak je šťastná, že má muže doma.

Reklama

Výběr článků

Načítám