Hlavní obsah

Hillary Clintonová se stala podruhé babičkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Pravděpodobná demokratická kandidátka na prezidentku Spojených států Hillary Clintonová se dnes stala podruhé babičkou. Její dceři Chelsea se narodil syn Aidan, informovala světová média.

Foto: Kevin Lamarque, Reuters

Chelsea Clintonová se svým manželem.

Článek

O radostné události informovala šestatřicetiletá Chelsea spolu se svým mužem, investičním bankéřem Markem Mezvinskym na twitteru: "Marc a já jsme uchváceni vděčností a láskou, neboť slavíme narození našeho syna Aidana Clintona Mezvinského."

Chelsea Clintonová, která se za Mezvinského vdala v roce 2010 a téměř před dvěma lety mu porodila dceru Charlotte, svou matku podporovala na předvolebních mítincích do vysokého stádia těhotenství.

Foto: Mike Segar, Reuters

Hillary Clintonová se blíží nominaci.

Hillary Clintonová odpověděla na twitteru i jménem svého muže a exprezidenta USA Billa: "Tvůj otec a já nemůžeme být šťastnější. Nemůžeme se dočkat, až poznáme naše druhé vnouče."

Také pravděpodobný republikánský kandidát na prezidenta USA Donald Trump se během aktuální předvolební kampaně stal dědečkem. Jeho dceři Ivance se narodil třetí syn Theodore James Kushner letos v březnu. Trump má celkem osm vnoučat.

Související téma:

Foto: Mary Altaffer, ČTK/AP

Hillary Clintonová

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám