Hlavní obsah

Gangsterská přestřelka na vancouverském letišti má jednu oběť

DPA,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vancouver

Na mezinárodním letišti sloužícím kanadskému městu Vancouver byl zastřelen v neděli 28letý muž. V pondělí o tom informovala agentura AP s odvoláním na kanadské úřady. Podle nich byla střelba důsledkem války gangů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Gangsterská přestřelka na vancouverském letišti má jednu oběťVideo: Reuters

 
Článek

Osmadvacetiletý muž byl zastřelen nedaleko odletové haly na vancouverském letišti, které se nachází v sousedním městě Richmond v provincii Britská Kolumbie. Policie byla přivolána na letiště v neděli krátce po 15:00 místního času.

Seržant kanadské jízdní policie Frank Jang řekl, že oběť byla policii známá a že incident souvisí s konfliktem mezi zločineckými gangy, který v poslední době probíhá v oblasti: „Tato generace gangsterů posunula věci na novou úroveň.  Neberou žádný ohled na bezpečnost komunity. Nezastaví se před ničím, aby zasáhli rivaly, i když je to mezinárodní letiště za denního světla na den matek. A pak stříleli na policistu.”

Hrdí hoši v Kanadě skončili. Označili je za teroristickou organizaci

Amerika

Policistům se totiž krátce po střelbě podařilo zastavit auto se dvěma podezřelými. Ti z auta stříleli. Policisté kvůli kolemjdoucím palbu neopětovali, a tak podezřelí ujeli. Jejich SUV našla policie v plamenech o 28 kilometrů dál.

Ve Vancouveru došlo v posledních několika dnech ke šňůře přestřelek, za dne byli zastřeleni dva lidé v zaplněných obchodech.

Výběr článků

Načítám