Hlavní obsah

Drogový dealer dal dětem omylem místo bonbónů kokain

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nečekanou výslužku si o Halloweenu přineslo domů několik dětí v severní Anglii v městečku Royton. Když rodiče kontrolovali jejich sladkosti, aby část z nich schovali na potom, našli mezi nimi sáčky s bílým práškem. Po rozboru se zjistilo, že jde o kokain, uvedl server CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie v prohlášení uvedla, že rodiče donesli sáčky s bílým práškem na policii hned ve středu, kdy se konal Halloween. Vzhledem k tomu, že Royton je opravdu malé město, šli ochránci zákona téměř na jisto.

Nejprve vyslechli na služebně 21letou ženu, která již měla oplétačky se zákonem kvůli drogám. Tu nakonec ale pustili na svobodu a z ničeho ji neobvinili.

Dalším podezřelým byl 23letý Donald J., který se nakonec přiznal, že kokain doma přechovával a nyní jej postrádá. Dětem jej při koledě dal prý omylem místo sladkostí. Policie ho proto obvinila z držení a distribuce omamných látek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám