Hlavní obsah

Američan se přiznal k vraždě sedmi lidí. Přežila jen žena, kterou věznil jako psa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Columbia
Aktualizováno

Dříve odsouzený sexuální násilník, zatčený tento týden v Jižní Karolíně poté, co byla v plechové nádrži na jeho pozemku objevena dva měsíce pohřešovaná žena, se vyšetřovatelům přiznal k sedmi vraždám. Oznámila to kancelář okresního šerifa. Mezi oběťmi je i přítel 30leté Kaly Brownové, kterou měl únosce uvázanou na řetězu jako psa.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sedminásobný vrah Kohlhepp stanul před soudcemVideo: Reuters

 
Článek

Policie nejprve v pátek na pozemku pětačtyřicetiletého Todda Kohlheppa ve Woodruffu objevila zakopané lidské tělo. Kohlhepp, který byl na konci 80. let odsouzen za únos a figuroval v registru sexuálních násilníků, se následně přiznal k vraždě sedmi lidí.

Uvedl, že čtyři z nich připravil o život už před 13 lety při přepadení prodejny s motocykly ve městě Chesnee. Policisty také zavedl k hrobům dvou z obětí.

Úřady potvrdily, že obětí nalezenou v pátek je hledaný přítel Brownové Charles Wright. Šerif okresu Spartanburg Chuck Wright potvrdil, že Wright byl zastřelen několika ranami.

Brownová, kterou vyšetřovatelé našli uvnitř plechové nádrže s obojkem a řetězem na krku, vypověděla, že Kohlhepp přítele zastřelil před jejíma očima. [celá zpráva]

Kala Brownová s Charlesem Wrightem byli uneseni na konci srpna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám