Hlavní obsah

Střelba v bance v Cincinnati si vyžádala čtyři mrtvé, včetně pachatele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cincinnati

Čtyři mrtví a několik postřelených si vyžádala ve čtvrtek střelba v budově banky v americkém Cincinnati. Mezi mrtvými je i pachatel, uvedla radnice. Podle agentury Reuters se střílelo v bance, ale jedna oběť je i z nedalekého zmrzlinářství. Důvod střelby je zatím neznámý.

Foto: John Minchillo, ČTK/AP

Střelba v bance v Cincinnati si vyžádala čtyři mrtvé a několik postřelených.

Článek

Incident se stal na náměstí Fountain. Do nemocnice byli převezeni čtyři lidé, uvedl Cincinnati Enquirers odvoláním na zdroj z místní záchranky.

Foto: John Minchillo, ČTK/AP

Pachatel zastřelil tři lidi, policie ho později zneškodnila.

Radní Chris Seelbach uvedl na Twitteru, že je „více postřelených, a bohužel jsou i oběti.“ Uvedl že mrtvý je i střelec. „Počet obětí může stoupnout na pět,“ dodal radní.

Jednou ze zasažených byla žena, kterou se pokoušeli varovat lidé, aby nevstupovala do banky, kde se střílelo. Žena ale měla na uších sluchátka. „Vešla do dveří a on ji střelil,“ popsal situaci svědek Leonard Cain. Dodal, že bylo vypáleno patnáct ran.

Foto: John Minchillo, ČTK/AP

Důvod, proč pachatel střílel není zatím znám.

Další svědek, zaměstnanec banky Michael Richardson dodal, že si byl právě venku zakouřit, když uslyšel střelbu. „Ohlédl jsem se a vidět toho chlapíka. Vystřelil a pak zase vystřeli. Potom jsem začal utíkat. Běžel jsem kolem severní strany budovy a sedl si,” popsal situaci. Dodal, že viděl, jak policisté vyvlekli ženu. Mluvila, ale krvácela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám