Hlavní obsah

Lewinskou pozvali na večírek. Když pozvání přijal i Clinton, řekli jí, ať nechodí

– New York

Populárnímu americkému časopisu Town & Contry se v minulých dnech podařilo pořádné faux pas. Na svou středeční charitativní akci pozvali Moniku Lewinskou. Pozvání přijala. Jaké však bylo její překvapení, když jí následně volali a pozvánku zrušili. Důvod byl prozaický. Měl přijít i bývalý americký prezident Bill Clinton.

Foto: Profimedia.cz

Monika Lewinská na snímku z letošního března

Článek

Právě sexuálním vztahem s Clintonem během své stáže v Bílém domě se Lewinská proslavila.

Town & Contry jí jako „odškodnění” měl nabídnout, že s ní udělá rozhovor. Lewinská ve středu jednání produkčního týmu časopisu zveřejnila na sociálních sítích. „Drazí, nezvěte mě na akci, a když se rozhodnu přijít, tak pozvání nerušte jen proto, že se rozhodne přijít i Bill Clinton,” napsala Lewinská na Twitteru.

Ve čtvrtek se časopis podle listu USA Today omluvil. „Slečně Lewinské se omlouváme, velmi nás mrzí postup při řešení situace.”

Clintonův tým v reakci oznámil, že o pozvání Lewinské nic nevěděl.

Monika Lewinská se celosvětově proslavila, když jí bylo 22 let. V roce 1996 vyšla najevo její sexuální aféra s tehdejším americkým prezidentem Billem Clintonem. Posléze vystudovala sociální psychologii a angažuje se v pomoci obětem kyberšikany.

Reklama

Související témata:

Související články

Monika Lewinská: Clinton mi zničil pověst

Jméno Moniky Lewinské, někdejší stážistky v Bílém domě, už téměř upadlo v zapomnění stejně jako její aféra s Billem Clintonem. Nyní se však 41letá Lewinská...

Výběr článků

Načítám