Hlavní obsah

Zpěváka Chrise Browna zadrželi kvůli ohrožování pistolí

– Los Angeles

Americký zpěvák Chris Brown byl zadržen pro podezření z napadení se smrtící zbraní. Policie reagovala na telefonát královny krásy Baylee Curranové na tísňovou linku, která uvedla, že na ni namířil střelnou zbraň. Policisté pak prohledali Brownův dům v Los Angeles, uvedla agentura Reuters.

Foto: Danny Moloshok, Reuters

Zpěvák Chris Brown

Článek

Sedmadvacetiletý Brown jakékoli provinění na sociální síti Instagram odmítl. Podle svých slov se vzbudil a zjistil, že jsou na jeho pozemku policisté.

Policie obvinění odmítla upřesnit s tím, že stále probíhá vyšetřování.

Curranová řekla listu Los Angeles Times, že Brown namířil na její obličej zbraň, když obdivovala diamantový náhrdelník, který ukazoval Brownův známý. Ten se náhle rozčílil a chtěl, aby ho hned vrátila. Brown pak vytáhl pistoli, kterou namířil na její obličej, a řekl jí, aby vypadla.

„Když vám někdo přiloží pistoli k hlavě, co můžete udělat? Zavolat policii,“ uvedla Curranová na Instagramu. Policie odvedla z domu šest lidí k výslechu.

Foto: Damian Dovarganes, ČTK/AP

Policie u domu zpěváka Chrise Browna v Los Angeles

Brown, který proslul písněmi Run It nebo Kiss Kiss, měl problémy se zákonem už v minulosti. Za napadení bývalé přítelkyně Rihanny v roce 2009 mu byl vyměřen pětiletý podmínečný trest. Kvůli porušení podmínky pak strávil rok ve vězení.

V roce 2013 zase napadl jednoho fanouška a byl odsouzen k pokutě a dvěma dnům vězení.

Loni se stal sám obětí útoku, když ozbrojení lupiči vpadli do jeho domu v Kalifornii a zamkli jeho tetu na záchodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám