Hlavní obsah

Clintonová měla podle kritiků před kamerami epileptický záchvat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kritici Hillary Clintonové tvrdí, že kandidátka na úřad amerického prezidenta za demokratickou stranu trpí dlouhodobými zdravotními problémy. Dokládají to i dva měsíce starými záběry, na nichž Clintonová údajně utrpěla epileptický záchvat. Clintonová uprostřed davu novinářů chvíli nepřirozeně cuká hlavou. Informovala o tom v sobotu agentura AP.

Foto: Kevin Lamarque, Reuters

Hillary Clintonová

Článek

Videonahrávka se objevila na internetu a odvysílaly ji také některé televize. Clintonová je na ní zachycena při návštěvě v jednom z obchodů prodávajících muffiny ve Washingtonu z 10. června.

Na videu Clintonová obklopena reportéry začne náhle trhat hlavou, jako by měla křeče. Vzápětí si z toho ale sama dělá legraci, jako by se jednalo o vtip.

Reportérka AP stojící blízko političky má šokovaný výraz. Nyní však uvádí, že si na Clintonové ten den ničeho zvláštního nevšimla. V danou chvíli podle ní prezidentská kandidátka reagovala přemrštěnými pohyby zřejmě proto, že byla zaplavena množstvím otázek. Buď se prý chtěla vyhnout odpovědím, nebo byla jednoduše překvapená. Po krátkém incidentu Clintonová pokračovala ve svém programu, nechala se fotografovat, následně odešla z obchodu a byla přivítána svými stoupenci čekajícími venku.

Reklama

Výběr článků

Načítám