Hlavní obsah

Američanka koupila od sousedky mrazák i s mrtvolou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Šok zažila Američanka ze severokarolínského Goldsboro, která si levně koupila od sousedky mrazák. Když ho po pár týdnech otevřela, našla v něm lidské ostatky, uvedla ve středu televize FoxNews. Žena je přesvědčena, že jde o zesnulou matku sousedky.

Foto: Shannon Stapleton, Reuters

Ilustrační snímek

Článek

„Prodala mi svoji zmraženou matku za třicet dolarů (zhruba 720 korun). Jak můžete něco takového udělat?“ řekla šokovaná žena místní stanici WNCN. Ostatky se sice teprve zkoumají, ale ona je přesvědčena, že jde o sousedčinu matku, kterou nikdo od září neviděl.

Sousedka ženě řekla, že odjíždí do Západní Virginie, aby mohla být s matkou v domě s pečovatelskou službou. Mrazák jí prodala i s obsahem. Upozornila ji, ať ho zatím neotvírá, protože tam jsou uložené nějaké věci z projektu pro nedělní školu a z církve si pro ně přijdou.

Když dlouho nikdo nepřicházel, žena po třech týdnech mrazák otevřela. „Srdce jsem měla v krku a utíkala jsem zavolat 911,“ vylíčila stanici WNCN, jak jí bylo, když se obrátila na policii.

„Byla to ta nejsladší paní. Tichá, držela se doma. Je neuvěřitelné, jak mohla strčit mámu do mrazáku,“ dodala.

Policie si mrazák odvezla. Podrobnosti k případu nesdělila, pouze potvrdila, že uvnitř byly lidské ostatky. Po sousedce vyhlásila pátrání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám