Hlavní obsah

Policisté si přišli pro pár, který týral dívku, ve skříni našli těla dalších dvou dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Hrůzný nález čekal na policisty, kteří přišli zatknout milenecký pár z Reddingu v Kalifornii za to, že týral devítiletou dívku, kterou nalezli zamčenou v autě v nedalekém Quincy. Během zatýkání objevili v jedné ze skříní těla dvou mrtvých dětí ve věku tři a šest let. Motiv hrůzného chování dvojice zatím není znám.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: V domě v Kalifornii našli ve skříni dvě mrtvé děti (video je bez zvuku)

Článek

„Tohle je samozřejmě velmi vážný případ a my děláme, co je v našich silách, abychom ho řádně vyšetřili,“ řekl agentuře Reuters místní policejní velitel Henry Gomez.

Devětatřicetiletá Tami Joy Huntsmanová a její sedmnáctiletý partner Gonzalo Curiel byli převezeni na policejní stanici, podle agentury Reuters se ale zatím k motivu svého hrůzného jednání nijak nevyjádřili.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Zda, případně v jakém příbuzenském vztahu dvojice s týranou dívkou a zavražděnými dětmi byla, není známo.

Chlapec a dívka, jejichž ostatky byly nalezeny ve skříni, byli podle policie pohřešováni delší dobu. Příčinu smrti by měla vysvětlit nařízená soudní pitva.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám