Hlavní obsah

Těhotné slíbila prodat dětské oblečení, vyřízla jí plod z těla

Longmont

Šestadvacetiletá těhotná žena se ve středu v coloradském Longmontu stala obětí brutálního útoku. Odpověděla na inzerát jiné ženy, která nabízela kojenecké oblečení. Ta ji ale pobodala a vyřízla jí plod z těla, uvedl podle CNN policista Jeff Satur.

Foto: Shannon Stapleton, Reuters

Článek

Když policisté přijeli do domu oběti, našli ženu s řeznými ranami na břiše. Vypověděla, že ji napadla žena, od které si chtěla koupit kojenecké oblečení. „Když tam dorazila, byla napadena a pobodána a dítě jí bylo odebráno,“ uvedl Satur.

Napadenou okamžitě přepravili do nemocnice, kde prodělala operaci a momentálně není v ohrožení života.

Policie už má i podezřelou. Ve stejnou dobu dorazila do nemocnice 34letá žena, která tvrdila, že právě potratila. Sedmiměsíční plod ale nepřežil.

Podle detektivů, kteří prohledali byt podezřelé, se obě ženy neznaly.

Podezřelá čelí obvinění z pokusu o vraždu, napadení a zneužití dítěte končící jeho smrtí. Motiv zatím není znám, útočnice má sama dvě děti.

Zatím není jasné, zda případ nějak souvisí s dalším středečním zločinem ve městě, o němž informovala CBS. Syn ubodal 69letého otce a pobodal 58letou matku, než se podřezal. Důvodem byly spory o výchovu synova sedmiletého dítěte, které mu mělo být odebráno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám