Hlavní obsah

Uprchlou vězeňkyni vystopovali po 37 letech

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Diego

Kalifornská policie v úterý v San Diegu zatkla ženu, které se po útěku z vězení v Michiganu dařilo před úřady skrývat 37 let. Dopadli ji před očima jejího nic nechápajícího 32letého syna, informovala televize NBC7.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Šedesátiletou Judy Lynn Haymanovou zatkli policisté v jejím bytě. Její syn byl zrovna u ní na návštěvě. O trestní minulosti matky a její pravé totožnosti neměl tušení.

Haymanová jako 23letá v dubnu 1977 utekla z ženské věznice v Huron Valley v michiganském okrese Wayne, kde si odpykávala trest za krádeže. Od té doby si několikrát změnila jméno. Byla Brendou Bushmerovou, Judy Kaymanovou, Judy Singletonovou. Když ji policisté zatýkali, tvrdila, že je to omyl, protože má dokumenty na jméno Jamie Lewisová. Svoji totožnost přiznala až při výslechu na policejní stanici.

V San Diegu podle sousedů žila několik let. Bavila se s nimi jen zřídkakdy, jedné ženě ale přiznala, že pochází z Detroitu, jak tomu skutečně je.

Nyní je uprchlice ve vazbě. Možnost propuštění na kauci jí zamítli. Očekává se její vydání do Michiganu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám