Hlavní obsah

Únosce v bunkru stále drží svou malou oběť

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New YorkNew York

V alabamském Midland City pokračuje drama s malým chlapcem, jehož od začátku minulého týdne zadržuje 65letý Jimmy Lee Dykes. Podle novým informací se jedná o vyznamenaného válečného veterána z Vietnamu, který se začal vyhýbat lidem a odcizil se i svým příbuzným.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Únosce v bunkru stále drží svou malou oběť Video: Reuters

 
Článek

Muž v úterý unesl z autobusu malého chlapce a ukryl se s ním v podzemním bunkru svého domu. Při akci zabil řidiče autobusu a s dítětem nakládá jako s rukojmím. Policie od té doby s útočníkem vyjednává. Motiv jeho činu zatím nesdělila.

Podle soudních záznamů byl Dykes na středu předvolán k soudu kvůli tomu, že ohrožoval své sousedy, když před měsícem projížděli kolem jeho domu. Sousedi tvrdí, že na ně křičel a střílel do vzduchu kvůli tomu, že prý poničili svým vozem cestu u jeho domu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž unesl ze školního autobusu pětiletého chlapceVideo: Reuters

Dykes dříve pracoval jako řidič kamiónu a do Midland City se přistěhoval asi před rokem. Další sousedi uvedli, že to je paranoidní a bojechtivý muž, který ubil psa jednoho ze sousedů, protože vběhl na jeho pozemek. Vyhrožoval prý i dětem, které se k jeho pozemku přiblížily.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám