Hlavní obsah

Muž najel v plné rychlosti autem do skupinky tří mladíků a ujel

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buffalo

Bezpečnostní kamery v Buffalu v americkém státě New York zachytily v minulém týdnu otřesný případ agrese. Devatenáctiletý muž v automobilu úmyslně najel do skupinky mladíků, kteří se procházeli po ulici, jednoho z nich zasáhl a vymrštil ho do vzduchu, z místa nehody pak ujel. Hrůzně vypadající nehodu zasažený mladík naštěstí přežil. Řidiče už policie dopadla, informuje o tom zpravodajský web wgrz.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Hrůznou nehodu zachytily bezpečnostní kamery Video: LiveLeak.com

 
Článek

Incident se odehrál minulý čtvrtek kolem třetí hodiny ranní na křižovatce ulic Letchworth a Grant v Buffalu. Policie zveřejnila záběty v pondělí. Je na nich vidět, jak řidič za volantem najíždí autem do skupiny tří nic netušících teenagerů, jednoho z nich vymrští do vzduchu a ujíždí.

Nejvážněji byl zraněn osmnáctiletý mladík Victor Jarez, kterého sanitka převezla do nemocnice s mnohačetnými zraněními. Z nemocnice už byl propuštěn.

Devatenáctiletého Tornubariho Gbarabu, který automobil řídil, policie zatkla pět minut po nehodě. Čelí teď obvinění z útoku, bezohledné jízdy a útěku před policisty.

Policie z Buffala na tiskové konferenci k případu dále uvedla, že počty podobných nehod, při nichž řidiči najedou do lidí a následně ujedou, se ve státě New York v poslední době stále zvyšují. Jen za minulý týden se podobný incident odehrál také ve městě Tonawanda nebo v Lancasteru. Poslední zmíněný případ si vyžádal život nezletilého hocha.

Reklama

Výběr článků

Načítám