Hlavní obsah

Dvě sestry brutálně zmlátily spolužačku, učitelka jen bezmocně přihlížela

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

Dvě sestry ve věku 17 a 18 let před pár dny brutálně napadly svou čtrnáctiletou spolužačku přímo při vyučování na Roger C. Sullivan High School v americkém Chicagu. Celou bitku nahrál jeden ze spolužáků na mobilní telefon. Jejich učitelka rvačce jen bezmocně přihlížela.

Článek

Dospívající sestry tvrdě zaútočily na svou spolužačku Jillian Salgadovou během hodiny biologie. Vláčely ji po učebně, bily ji do hlavy a tahaly za vlasy. Na záznamu je vidět, jak se bezmocná učitelka snaží rvačku v jeden moment přerušit, ale neúspěšně. Dál už jen nemohoucně přihlížela, než dívky od sebe dostala bezpečnostní služba školy.

„Byly úplně šílené, mlátily ji hlava nehlava. Podobné bitky jsou tady každý den,“ popsala serveru nbcchicago.com, který o případu informoval, nejlepší kamarádka napadené dívky.

Její matka Maria Salgadová se vyjádřila, že je ráda, že video bylo zveřejněno, protože do té doby neměla ponětí, jak brutální útok proti její dceři byl. Mluvčí vzdělávací instituce uvedla, že násilí mezi studenty nebude škola v žádném případě tolerovat. Obě sestry už proto byly vyloučeny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám