Hlavní obsah

Policisté na Floridě zabili muže taserem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlando

V areálu filmové společnosti Universal Studios v Orlandu na Floridě zabil v pátek policista taserem muže, který tam tropil výtržnosti. Třiatřicetiletého Adama Johnsona zneškodnil paralyzérem muž zákona, který nebyl právě ve službě, napsal server BBC.

Článek

Pětice policistů, kteří tou dobou nebyli ve službě, přispěchala na pomoc na žádost pracovníků ochranky, kteří jim nahlásili, že před studiem Cinemax se pohybuje muž, který se chová podivně.

Podle vyšetřovatelů se muž choval nepřístojně, a když k němu přišli policisté, násilím se bránil zatčení. Proto použili paralyzér. Po zásahu nicméně muž přestal jevit známky života a po převozu do nemocnice byl prohlášen za mrtvého.

„Motal se dokola, tahal se za vousy, rval si vlasy. Choval se vyšinutě. Snažili se ho zadržet,“ řekl vyšetřovatel z orlandské policie.

Všech pět policistů bylo až do vyšetření incidentu postaveno mimo službu.

Reklama

Související témata:

Související články

Policista použil na desetiletou dívku taser

Policista v arkansaském Ozarku použil taser na desetiletou dívku, která doma odmítala poslušnost a přivolaného strážce zákona nakopla. Se zásahem souhlasila...

Výběr článků

Načítám