Hlavní obsah

Na důlního elektrikáře čekala jen milenka, manželka nepřišla

Právo, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San José

Zavalený padesátiletý chilský elektrikář Johnny Barrios před vyproštěním požádal, aby ho přišly přivítat jak manželka, tak milenka. Když ale ve středu vystoupil ze záchranné kabiny, rozpačitě se rozhlížel kolem a nemohl najít nikoho ze svých blízkých.

Foto: Hugo Infante, Reuters

Johnny Barrios se vítá s milenkou.

Článek

Jeho milenka Susana Valenzuelová (50) totiž stála kousek za ním – trpělivě čekala, až si jí sám všimne. Když k tomu ale nedošlo, přistoupila nakonec sama, dlouze jej políbila a objala a pak se mu na rameni rozplakala.

Barriose nicméně podle italského listu La Stampa zklamalo, že na povrchu nenašel i svou manželku Martu Salinasovou (58). „Jsem ráda, že se mu daří dobře, je to zázrak. Chtěl, abych přišla, ale požádal o to i tu druhou dámu, a já mám svou hrdost. Jedno je jisté: buď ona, nebo já,“ řekla Salinasová deníku El Espectador.

Foto: Carlos Vera, Reuters

Johnny Barrios po převezení do nemocnice

"Buď je tak drzý, anebo tak hloupý,“ komentoval jeden ze záchranářů horníkovu představu o současném setkání s manželkou i milenkou.

Manželka Marta se navíc s Valenzuelovou v minulých týdnech těžce střetla, když se obě potkaly v táboře určeném pro příbuzné zavalených, aby se modlily za Barriosovu záchranu. [celá zpráva]

Podle chilského tisku jsou Barrios a Salinasová, kteří jsou svoji již 28 let, stále manželé, i když spolu už několik let nežijí. Poměr s Valenzuelovou má Barios čtyři roky.

Reklama

Výběr článků

Načítám