Hlavní obsah

Cudnost cestujících mají před letištními skenery ochránit nálepky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový výrobek, který má podle jejího tvrzení ochránit cudnost cestujících před kontroverzními, vše odhalujícími letištními skenery, uvedla na trh společnost sídlící v americkém Las Vegas. Oranžové gumové nálepky si mají cestující umístit na šaty nebo pod ně tak, aby zakryly před zvědavým okem skeneru jejich nejintimnější partie, napsal australský tisk.

Foto: Profimedia.cz

Muž prochází skenerem na letišti, vpravo záznam skenu na počítači.

Článek

Společnost propaguje výrobek na svých internetových stránkách, kde ovšem nenabízí žádný důkaz toho, zda a jak její produkt vlastně funguje. Mnohé cestovatelské blogy se proto okamžitě začaly ptát, zda jde o skutečnou snahu pomoci stydlivým pasažérům, anebo jestli jde jen o žertík, který naivního kupce přijde zhruba na 15 dolarů (téměř 300 korun).

Letištní skenery, kolem jejichž používání k prohlídce cestujících procházejících letištní kontrolou se stále vedou diskuse, ale ve skutečnosti ukazují jen rozostřené obrysy těla a ne jeho detailní nahotu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám