Hlavní obsah

Amerického otce soudí, protože si značkoval děti jako dobytek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Port Angeles

V americkém státě Washington stanul před soudem Mark Seamands, který si své děti značkoval železem jako dobytek. Na předloktí jim vypálil značku SK (Seamans Kids). Mají je jak jeho dva synové ve věku 13 a 15 let, tak jeho osmnáctiletá dcera. Souzen je však pouze pro týrání chlapců, neboť dívka už je zletilá a měla možnost se bránit. O případu informoval web televize KiroTv.

Článek

Matka dětí Alison Davisová, která se se Seamandsem rozvedla, uvedla: „Můj nejmladší chlapec to má na hrudi, můj prostřední na paži a moje dcera zezadu na noze. „Nevím, zda jste viděli, jak se značkují zvířata, ale já ano. Kňučí, křičí, řvou. Není to nic pěkného.“

Babička dětí Pam Davisová byla šokovaná, když viděla vypálené značka: „Zvedla jsem ruce a řekla - to muselo bolet.“ Před soudem uvedla, že jeden z chlapců jí ukazoval video na telefonu, jak byl označkován. Nemohla se na to dodívat, i když chlapec držel. “Bylo to na mne moc. Otočila jsem se a odešla,“ dodala.

Chlapci proti otci vypovídat nebudou, čeká se, že se za něj postaví. Na vypálené značky jsou hrdí. Nedomnívají se, že jejich otec udělal něco špatného.

Matka ale říká: „V každém případě je to týrání dětí.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám