Hlavní obsah

Rozloženou půlku těla oběti našli po měsíci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

V americkém Des Plaines u Chicaga našli ve čtvrtek horní polovinu značně rozloženého lidského těla. Podle vyšetřovatelů by mohlo patřit stejnému člověku, jako spodní část těla nalezená 16. dubna v Arlingtonu, oficiálně to však potvrzeno nebylo.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Vzhledem k tomu, že horní část těla je ve značně pokročilém stadiu rozkladu, tak to bude muset potvrdit test DNA, uedl list Daily Herald.

Spodní část těla s pánví byla nalezena 16. dubna v popelnici. Oddělena byla ostrým předmětem, zřejmě nožem. Policisté zjistili, že tělo patřilo muži, bělochovi nebo hispánci. Jeho horní část, která měla lebku rozbitou velkou silou, byla objevena v lesíku Lion Woods částečně ponořená ve vodě.

Policie případ řeší jako vraždu, protože muž podlehl zraněním hlavy. Vyšetřovatelé vraždu spojují s podsvětím. Na malých zbytcích nerozložené kůže bylo nalezeno tetování, jaké mají gangsteři.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám