Hlavní obsah

Zvedací most se otevřel, na jeho špičce uvízli dělníci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina dělníků uvízla na zvedacím mostu East Atlantic Boulevard na americké Floridě. Most se ve středu nenadále zvedl a v této pozici také zůstal. Zaskočené muže museli dolů dostat hasiči.

Článek

Hasiči použili výsuvný žebřík a čtyři dělníky z nepříjemné situace vyprostili. „Svářečka i acetylénový hořák, to všechno padalo dolů,“ popsala incident svědkyně Heidi Wilhelmiová.

„Čtyři muži zůstali na mostě, dva z nich skočili ke straně a jeden uvízl úplně nahoře, naštěstí se jim podařilo nohama se zapřít o výstupky,“ pokračovala Wilhelmiová.

K náhlému zvednutí mostu došlo kolem desáté hodiny místního času, v poledne už byla čtveřice dělníků díky hasičům nezraněna na pevné zemi.

Podle Floridského dopravního úřadu se most zvedl kvůli závadě hydraulického systému. V současnosti stavba prochází renovací, dělníci od loňského podzimu opravují její kabeláž a mechanické části.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám