Hlavní obsah

V případu vraždy výherce v loterii zadrželi podezřelou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plant City

V úterý večer zatkli policisté na Floridě 37letou Dorice Doneganovou Moorovou, uvedl šerif z Hillsborough David Gee. Je podezřelá z vraždy 43letého Abrahama Shakespeara, který vyhrál v roce 2006 31 miliónů dolarů v loterii.

Článek

Moorová byla v hledáčku policie od chvíle, kdy se ukázalo, že Shakespeare zmizel. Policie proti ní má nepřímé důkazy.

Shakespeare, jehož tělo bylo nalezeno pod nově osazenými betonovými deskami u domu v Plant City, byl zavražděn 6. nebo 7. dubna. Gee uvedl, že v následujících měsících se snažila Moorová zmást jeho příbuzné, když jim posílala SMS zprávy z mobilu. Rodina ho proto nahlásila jako nezvěstného až 9. listopadu.

„V prosinci 2009 dokonce napsala matce dopis, že je vše v pořádku a že ona je obětí,“ uvedl šerif Gee.

Koupila také vápno, pomocí něhož chtěla zlikvidovat tělo a zkoušela najít někoho, kdo by mrtvé tělo přepravil jinam.

Důvodem byla zřejmě zištnost, policie má podezření, že ho připravila o část peněz.

Moorová vše popírá. Ještě před svým zatčením vystoupila před novináři. Sdělila, že bývalému řidiči kamiónu chtěla pomoci napsat knihu o tom, jaké výzvy a problémy přináší tak velká výhra a že se mu pokoušela pomoci s penězi.

„Abraham si kvůli penězům prožil životní drama. Peníze pro něj byly prokletí. Nyní jsou se staly mým prokletím,“ řekla podezřelá.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám