Hlavní obsah

Dodávka rozdrtila policistovi při kontrole paty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gladewater

Strážník z amerického státu Texas na dálnici 271 v pátek zastavoval vůz, kterému nesvítily přední reflektory. Během sekundy se však zezadu přiřítila dodávka, policistu ke stojícímu vozu přimáčkla a její kola mu polámala kosti v nohou.

Článek

Mezi osobním autem a dodávkou zůstalo během incidentu jen několik centimetrů prostoru. Kola nákladního vozu přejela po zadních částech policistových nohou a muž zákona se zhroutil pod osobní auto. Jeho řidič vzápětí zavolal tísňovou linku a záchranáři transportovali policistu do nemocnice.

„Byla to hrozná rána. Pořád ho to bolí a bere hromadu léků,“ řekl o zraněních strážníka Mikea Johnsona jeho šéf z okrsku Gladewater Farrell Alexander. Podle něj nejsou nehody, kdy nepozorní řidiči srazí policistu při kontrole, zdaleka výjimečné.

Naštěstí Johnson na poslední chvíli přijíždějící dodávku uviděl a trochu se přikrčil. To jej podle Alexandera uchránilo před mnohem rozsáhlejšími zraněními, možná i před smrtí.

Reklama

Výběr článků

Načítám