Hlavní obsah

Polonahý muž unesl autobus se středoškoláky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Třiadvacetiletý Američan, který měl na sobě jen spodní prádlo unesl ve čtvrtek v Atlantě autobus plný středoškoláků. Řídil jej asi půldruhého kilometru, než jej středoškoláci přemohli. Autobus poté sjel ze silnice a skončil na louce. Dva studenti a řidič, kterého únosce vyhnal od volantu, byli zraněni a skončili v nemocnici.

Článek

Když autobus zastavil, aby mohli středoškoláci vystoupit, skočil před něj 23letý Arris Pitmon a otevřeným okýnkem se nasoukal do vozu. Ohrožoval řidiče, který nakonec utekl do zadní části autobusu. Volantu se chopil únosce.

Studenti v panice opouštěli pomalu jedoucí vůz zadním nouzovým východem. „Děti skákaly z nouzového východu a křičely - pomoc, pomoc, pomoc, někdo unesl autobus,“ uvedl svědek Corey Turner.

Jeden ze studentů se mezitím s únoscem začal prát, muž proto opustil místo řidiče a neřízený autobus prorazil plot a skončil na svahu.

Pitmon se pokusil schovat pod autobusem. Turner a dva jeho zaměstnanci ho vytáhli za nohu. Přitom únosce ztratil spodky a ukázalo se, že má na sobě kondom.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám