Hlavní obsah

Američan si inzerátem objednal znásilnění vlastní ženy

Novinky, Vladimir Michna, SkyNews

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kannapolis

Pětadvacetiletého Američana ve středu zadržela policie, protože dal na webové stránky inzerát, v němž si objednával znásilnění své ženy. Pachatele, který nakonec znásilnění skutečně provedl, policie stále hledá. Manžel čelí obvinění ze znásilnění prvního stupně.

Článek

Muž z Kannapolis v Severní Karolíně je obviněn z toho, že použil stránky craigslist.org k najmutí jiného muže, aby v noci vstoupil do domu obviněného a přinutil jeho manželku násilím k sexu.

Policisté stále hledají muže, který znásilnění vykonal. Údajně mají horkou stopu. Informace získali proniknutím do počítačů a telefonů s pomocí špičkové technologie z FBI, řekl policejní mluvčí.

"Jsem přesvědčen, že nakonec identifikujeme pachatale, který přišel do domu,” dodal. Na server Craigslist je nyní vyvíjen tlak, aby si lépe hlídal své inzeráty. V minulosti byl obviněn jeden student za to, že údajně zavraždil ženu, se kterou se setkal právě přes tyto stránky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám