Hlavní obsah

Otec mi vykousl oko a snědl ho, tvrdí týraný chlapec v USA

Novinky, alt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bakersfield

S otřesným případem týrání čtyřletého chlapce se setkali policisté ve městě Bakersfield v Kalifornii. Sousedé dítě objevili v domě jeho rodiny v kaluži krve, přivolali záchranku a policii. Chlapec měl vážná zranění, mimo jiné mu chyběla oční bulva. Nenávratně poškozené má i druhé oko. Policii řekl, že ho zbil jeho otec. Oko mu prý vykousl a snědl.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Sousedi slyšeli z domu křik, když přišli dovnitř, našli dítě na podlaze v kaluži krve. "Ležel na podlaze nahý, dýchal, protože se mu zvedalo břicho. Nevěděla jsem, jak mu pomoci, abych mu ještě víc neublížila," popsala sousedka Tonya Hammondová.

Místnímu listu Bakersfield Now řekla, že ještě den předtím bylo dítě, kterému říkala Angel, u ní na návštěvě.

Zranění svému synovi zřejmě způsobil jeho otec Angelo Mendoza. "Táta snědl moje oko," řekl chlapec vyšetřovatelům.

Muž se kvůli zranění páteře pohybuje jen na invalidním vozíku. Podle policie chtěl otec z domu ujet. Policisté ho našli ve chvíli, kdy se sekerou snažil vytrhávat maso ze své nohy. Policisté ho převezli do nemocnice a obvinili ho z mučení a týrání dítěte. Byl zjevně pod vlivem drog.

Rodiče chlapce byli z týrání dítěte obviněni už v roce 2006. Oba uživali drogy. Dítě po útoku zůstalo slepé, nyní se o něj stará náhradní rodina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám