Hlavní obsah

Další Američan postřílel celou svoji rodinu

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

COLUMBUS

Na okraji města Columbus v americkém státě Ohio nalezla policie zastřelenou čtyřlennou rodinu. Podle dopisu na rozloučenou usuzuje, že otec rodiny zastřelil svou ženu a dvě děti a pak zbraň obrátil proti sobě. Je to už druhý takový případ v posledním týdnu. Policie se nedomnívá, že mužovým motivem byly finanční potíže, jak tomu bylo u sedmičlenné rodiny Lupoeových z Kalifornie.

Foto: Profimedia.cz

Policie odmítla finanční příčiny tragédie. Ilustrační foto.

Článek

Policejní vyšetřovatelé, které k domu na předměstí Whitehall přivolal jeden z příbuzných rodiny, potvrdili, že na místě našli vražednou zbraň i dopis na rozloučenou. Jeho obsah ale odmítli komentovat. Jedenapadesátiletý Mark Meeks, jeho o jedenáct let mladší manželka Jennifer, dcera Abbigail ve věku osmi let a pětiletý syn Jimmy byli zastřeleni, bližší okolnosti smrti však prokáže teprve pitva.

Mark Meeks pracoval ve městě Dublin pro firmu Immke Northwest Honda v oddělení pro zákaznické služby. Kvůli ekonomickým potížím společnosti byl nedávno nucen zůstat načas doma, do práce se ale před třemi týdny vrátil.

Pokud Meeks rodinu zabil, je to už druhý případ vyvraždění celé rodiny otcem v USA za tento týden. V úterý policie ve Wilmingtonu u Los Angeles objevila těla Ervina Antonia Lupoea, jeho ženy a pěti dětí. Lupoe odfaxoval místní televizi dopis, v němž vysvětloval, že on i jeho manželka ztratili práci a nejisté budoucnosti nemá cenu čelit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám