Hlavní obsah

Ze střelby na auta v Dallasu je podezřelý bývalý policista

Novinky, CNN,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DALLAS

Bývalý policista Brian Smith je podezřelý, že v pondělí střílel po autech v texaském městě Dallasu a zabil jednoho člověka. Smith se po útocích pokusil spáchat sebevraždu a byl převezen ve vážném stavu do nemocnice. Smithe policie v úterý vypátrala na základě balistických testů.

Článek

Policie Smithe spojuje se třemi ze čtyř pondělních případů střelby po projíždějících autech Dallasu. První případ, při kterém také byl zabit člověk, mu zatím nepřipisuje. Smith je podezřelý, že jednoho člověka zastřelil a jednoho zranil.

Na dálnici LJB na předměstí Garland byly spáchány v pondělí čtyři útoky. Při prvním byl v 17:41 místního času zabit Jorge Lopez čekající v nissanu u světel. Zastřelil ho muž z pick-upu. Právě u tohoto útoku policie ještě neví, kdo ho spáchal. Byl proveden jiným způsobem než další tři.

O několik minut později, o dvě míle dále, podezřelý vystřelil na dva řidiče nákladních vozidel. Jeden vyvázl nezraněn, ale druhý podlehl střelnému poranění. Zabitý řidič prokázal před smrtí mimořádnou duchapřítomnost. Dokázal ještě svůj kamión odstavit.

Při čtvrtém útoku na řidiče trucku kulka minula řidiče, ale zranilo ho rozbité sklo.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám