Hlavní obsah

Za výbuchem domu v New Yorku byl lakomý exmanžel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Výbuch, jenž minulý týden vyděsil obyvatele Manhattanu, nebyl teroristický útok. Způsobil ho pravděpodobně šestašedesátiletý lékař a majitel domu, který nechtěl, aby majetek připadl jeho bývalé manželce. Muž zemřel následkem vážných popálenin.

Článek

"Vždycky jsem ti říkal, že ten dům opustím jen přes mou mrtvolu. Přeměním tě ze zlatokopky na hledačku prachu a trosek," zněl text e-mailu, který muž zaslal své exmanželce.

Při výbuchu, který na Manhattanu způsobil pozdvižení kvůli obavám z terorismu [celá zpráva], bylo zraněno deset hasičů a pět dalších osob. V domě byl puštěn plyn, ten způsobil explozi, jež zničila celou budovu. Sousedé nyní po pozůstalých žádají odškodné za újmy na majetku, které byly podle nich způsobeny při výbuchu.

Reklama

Související témata:

Související články

Po výbuchu plynu se v New Yorku zřítil dům

Na východě newyorského Manhattanu se v pondělí ráno zřítila třípatrová budova. Silný výbuch v ní zažehl požár. Explodoval zřejmě plyn. Tragédie si zatím...

Výběr článků

Načítám