Hlavní obsah

Tymošenková: Ukrajinci by měli víc pracovat na dětech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KYJEV

Bývalá ukrajinská premiérka Julija Tymošenková, někdejší hvězda "oranžové revoluce" na Ukrajině, si myslí, že jejím spoluobčanům chybí sex. Na předvolebním mítinku, kde hájila barvy své strany před blížícími se parlamentními volbami, vyzvala shromážděné, aby ihned začali pracovat na změně nepříznivé demografické situace v zemi.

Článek

Tymošenková na před shromážděním lidí prohlásila: "Vyzývám všechny Ukrajince, aby se hned dali do díla a pomohli zvýšit počet obyvatelstva. Jděte rovnou domů a pracujte na tom," řekla na mítinku 45letá "plynařská princezna", jak se Tymošenkové kvůli její podnikatelské minulosti přezdívá.

Dotaz z publika, zda se pobídkou k rození více dětí bude řídit i její dcera, nechala však zlatovlasá Julija bez komentáře. "To je jejich soukromá věc," odbyla lakonicky otázku zvídavého voliče.

Její pětadvacetiletá dcera Jevhenija se loni po letním milostném románku provdala za bývalého rockového zpěváka a obchodníka Seana Carru z Yorkshiru.

Reklama

Výběr článků

Načítám