Hlavní obsah

Při hromadné nehodě v Birminghamu zemřelo šest lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V anglickém Birminghamu se v neděli krátce po půlnoci odehrála tragická nehoda, která si vyžádala šest lidských životů. Při nehodě šesti aut se zranilo několik dalších lidí, z nichž jeden je v kritickém stavu, informoval zpravodajský server BBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Při hromadné nehodě v Birminghamu zemřelo šest lidíVideo: AP

 
Článek

O život přišel na místě řidič havarovaného vozidla taxislužby a pasažérka. Muž, který v autě rovněž cestoval jako pasažér, byl s vážným zraněním převezen do nemocnice, kde zemřel.

Zbylé oběti zahynuly v dalším voze, z něhož při nárazu vypadli čtyři lidé. Tři z nich zemřeli na místě, čtvrtý byl přepraven do nemocnice. Podle nemocničních zdrojů je ale jeho stav kritický.

Ve třetím automobilu, který při nehodě utrpěl značné škody, seděli muž a žena. Utrpěli pouze menší zranění a z vraku se dokázali dostat sami.

Účastníky nehody byla ještě tři další auta, která se snažila hromadné srážce vyhnout, sdělila podle stanice BBC mluvčí policie. Další podrobnosti neuvedla.

Příčina je zatím neznámá

Policie podle BBC tvrdí, že je příliš brzy na prohlášení příčiny nehody. „Bude trvat nějaký čas, než zjistíme, co se vlastně stalo. Nebylo by fair, kdybych nyní spekuloval,“ řekl policista Sean Phillips.

Obyvatelé Birminghamu vypověděli, že auta v místě nehody často překračují maximální povolenou rychlost. Případ se nyní vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám