Hlavní obsah

Rus se v živém vysílání nechal záměrně uštknout mambou černou, následkům podlehl

Známý ruský odborník na hady se v živém přenosu, který vysílal svým fanouškům, nechal uštknout mambou černou. Důvodem byl údajně rozvod s manželkou, s kterým se nedokázal vyrovnat. Ačkoliv sledující ihned zavolali záchrannou službu, muže se podle deníku Daily Mail, který o události informoval, zachránit nepodařilo.

Foto: Profimedia.cz

Mamba černá.

Článek

Jednatřicetiletý Arslan Valejev z Petrohradu byl uznávaným odborníkem na hady a také blogerem a youtuberem. Společně se svou bývalou ženou Jekatěrinou Pjatižkinovou byl proslulý zejména kanálem na internetovém serveru YouTube, zaměřeným právě na hady.

Jejich vztah se však rozpadl poté, co ji obvinil z nevěry a následně zbil. Svého činu později litoval a veřejně se jí omluvil. Pjatižkinová se s ním však rozvedla a našla si nového přítele, což zdrcený Valejev jen těžko snášel. Vyvrcholením bylo právě šokující video.

„Zdravím... Takže, lidi, je čas učinit to, co je třeba,“ řekl ve videu a následně se zvedl ze židle. Uštknutí hadem není na záběrech viditelné, když se však vrátí, má na prstě krvavou ránu. „Pokud umřu, tak umřu. Ještě chvíli tady s vámi ale zůstanu. Jen pro případ, na mém mobilu je vzkaz pro Káťu. Vyřiďte jí, že jsem ji nesmírně miloval. Všem na shledanou,“ byla jeho poslední slova, doprovázená viditelným zhoršením zdravotního stavu.

Minimálně jeden ze sledujících podle Daily Mailu zavolal záchrannou službu, která jej zanedlouho převezla do nemocnice. Lékaři však Valejeva zachránit nestihli. Podle jednoho z jeho přátel se Valejevovi vymkla situace kontrole, život si prý vzít nechtěl. Bývalá manželka odmítla událost komentovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám