Hlavní obsah

Letadlo ČSA se krátce po startu z Bratislavy muselo vrátit

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Po pondělním startu letadla Českých aerolinií (ČSA) z Bratislavy do Košic signalizovala kontrolka pilotovi kouř na palubě. Pilot se proto rozhodl vrátit na bratislavské letiště. Server sme.sk uvedl, že problémy způsobila chybná kontrolka.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mluvčí ČSA Daniel Šabík serveru potvrdil, že šlo o falešný poplach. „V letadle nic nehořelo, ani nekouřilo. Způsobila to chybná signalizace. Pokud vám v autě zabliká kontrolka, tak zastavíte a zkontrolujete to,“ cituje sme.sk mluvčího ČSA.

Na palubě letadla ČSA bylo podle těchto informací několik desítek cestujících. Ti však dorazili do cíle své cesty se značným zpožděním náhradní dopravou.

Na palubě zmíněného letadla měla být podle sme.sk také slovenská herečka Zuzana Mauréry, českým divákům známá především z filmu Jana Hřebejka Učitelka. Právě tento film měla herečka v pondělí uvést na festivalu Art Film Fest v Košicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám