Hlavní obsah

O Princovo dědictví usiluje 700 lidí

Právo, mcm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za nevlastní sourozence zesnulého zpěváka Prince se hlásí už na 700 mužů a žen z celých USA. Soud proto podle webu dailymail.com nařídil odběr vzorků DNA, aby bylo možné posoudit jejich tvrzení, a tím i jejich nárok na podíl z dědictví po Princovi.

Foto: ČTK

Na smrti Prince se pravděpodobně podepsaly opiáty.

Článek

Údaje o sourozencích prověřuje firma Morse Genealogical Services, kterou tím pověřila banka Bremer Trust. „Náš telefon pořád zvoní. Řekl bych, že jsme zatím dostali 600 až 700 telefonátů,“ řekl majitel firmy Harvey Morse.

Právo na dědictví má určitě zpěvákova vlastní sestra Tyka Nelsonová. Je známo i pět jeho nevlastních sourozenců: Sharon, Norrine a John Nelsonové, Omarr Baker a Alfred Jackson. Protože v Minnesotě mají nevlastní sourozenci nárok na stejný podíl z dědictví jako ti vlastní, dědictví se bude určitě dělit.

Dvě manželství, žádné děti

Další dva nevlastní sourozenci, Duane a Lorna, jsou mrtví, stejně jako jeho rodiče John a Mattie Nelsonovi. Z rodiny Duana Nelsona však žije nezletilá vnučka Lorna, která bude mít také nárok na podíl.

Sám Prince údajně žijící děti nezanechal, i když byl dvakrát ženat. Jen cena Princovy usedlosti v Minnesotě se odhaduje na 300 miliónů dolarů. Celková hodnota dědictví může činit až miliardu dolarů (asi 24 miliard Kč).

Reklama

Související články

Zemřel hudebník Prince

Ve věku 57 let zemřel fenomenální americký hudebník Prince. Byl nalezen mrtvý ve svém nahrávacím studiu v Chanhassenu ve státě Minnesota. Úmrtí, které jako...

Výběr článků

Načítám