Hlavní obsah

Výbuch stánku s kebabem vyděsil obyvatele Žiliny

Právo, ivi
Bratislava

Výbuch láhve s propan-butanem ve čtvrtek zranil majitele stánku s kebabem v Žilině. Televize Markíza informovala, že muž byl s popáleninami na třiceti až čtyřiceti procentech povrchu těla vrtulníkem převezen do Bratislavy.

Výbuch stánku s kebabemVideo: TV Markíza

 
Článek

Podle očitých svědků byl výbuch stánku u obchodního centra v Žilině velmi silný a plameny šlehaly do výše několika metrů. „Výbuch vyvolal zmatek a paniku mezi nakupujícími,“ uvedla televize. Na místě zasahovali hasiči, záchranáři i policisté.

Majitel zůstal po výbuchu uvězněn uvnitř stánku. „Záchranáři na místě ošetřili muže, který utrpěl popáleniny na třiceti až čtyřiceti procentech těla. Byl při vědomí a následně ho transportovali do nemocnice v Žilině,“ uvedl mluvčí záchranářů Boris Chmel. „Stav zraněného se však zkomplikoval a vrtulníkem byl transportován do Bratislavy,“ dodala televize.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

V době výbuchu nebylo v okolí mnoho lidí a ke zranění dalších osob tak nedošlo. Příčiny exploze musí určit vyšetřovatelé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám