Hlavní obsah

Auto s Paulem Walkerem se před nehodou řítilo rychlostí přes 160 km/h

– Los Angeles
Novinky, zkr

Automobil, ve kterém se zabila hvězda filmové série Rychle a zběsile Paul Walker, jel těsně před nárazem rychlostí nejméně 160 kilometrů v hodině. Vyplývá to ze zprávy koronera, která byla zveřejněna v pátek, uvedl server cbc.ca. Herec i řidič vozu tragicky zahynuli loni 30. listopadu na silnici nedaleko Los Angeles.

BEZ KOMENTÁŘE: Bezpečnostní kamera zachytila autonehodu Paula Walkera

 
Článek

Vůz 2005 Porsche Carrera GT řídil Walkerův přítel a finanční poradce Roger Rodas. Podle svědků, které vyšetřovatelé oslovili, nejelo auto přiměřenou rychlostí a překračovalo povolený limit 45 mil v hodině (asi 72 km/h). U řidiče ani u Walkera nebyla zjištěna přítomnost alkoholu, ani drog.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Místo nehody, kde zemřel herec Paul WalkerVideo: Reuters

Vyšetřovatelé zároveň nenašli na havarovaném automobilu žádný technický problém. Rovněž komunikace, na které k nehodě došlo, byla zcela v pořádku. „Porsche jelo nebezpečnou rychlostí, nejméně 160 kilometrů v hodině. Řidič ztratil kontrolu nad vozem z neznámých důvodů,“ uvádí se ve zprávě.

Auto ve vysoké rychlosti narazilo do sloupu pouličního osvětlení a do stromu na řidičově straně, pak nabouralo do dalšího stromu na Walkerově straně. Úřad okresního koronera uvedl, že 40letý herec zemřel „následkem kombinace traumatických zranění a popálenin“.

Paul Walker si zahrál i v zatím posledním dílu Rychle a zběsile 6Video: CinemArt

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám