Hlavní obsah

Násilník v Rusku držel dvě dívky 3,5 roku ve sklepě

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Po třech a půl roku zajetí a sexuálního zneužívání byly osvobozeny dvě ruské dívky ve věku 18 a 21 let, které již policie považovala za mrtvé.

Článek

V roce 2000 je z diskotéky unesl 53letý muž z Rjazaně, když jim nabídl odvoz domů. Poté je opil a zavřel do sklepa pod garáží vedle svého domu, kde je se dvěma dalšími vězniteli systematicky týral.

Mladší z dívek je nyní v osmém měsíci těhotenství, zatímco starší v letech 2001 a 2003 porodila dva chlapce, o jejichž osudu se nic neví. Kamarádky Jelena a Jekatěrina strávily celou dobu v kobce o rozloze deseti metrů čtverečních, přičemž až po třech letech směly na krátkou dobu - vždy v noci - vycházet ven.

Při jedné z posledních "vycházek" se jim podařilo blíže neupřesněným způsobem zanechat zprávu, což zřejmě vedlo k jejich osvobození. Ruská televize NTV identifikovala pachatele jako Viktora Mochova, dělníka v automobilce, jenž měl v bydlišti údajně dobrou pověst. Jeho rodina neměla nejmenší tušení, co se pod garáží odehrává. Dívky jsou nyní v nemocniční péči.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám