Hlavní obsah

Pár si krátil cestu chůzí přes koleje i s dítětem v kočárku

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dinas Powys

Bezpečnostní kamera na nádraží v Dinas Powys v Jižním Walesu natočila šokující záběry. Dvojice dospělých si tam po výstupu z vlaku krátila cestu přes koleje, místo aby použila podchod. Nejvíc zarážející je na tom fakt, že muž a žena s sebou vlekli i kočárek s dítětem, informoval server mirror.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamera natočila, jak si pár krátí cestu přes koleje i s dítětem v kočárkuVideo: British Transport Police

 
Článek

Incident se stal už 9. října odpoledne, videozáznam ale zveřejnila britská dopravní policie nyní. „Je ohromující, že lidé jsou stále ochotni riskovat všechno vstupem do kolejiště. A že při tom ještě s sebou vlečou dítě, to je neuvěřitelné. Jejich chování je naprosto zavrženíhodné,“ řekl policejní inspektor Mike Jones.

Totožnost páru zatím není známa, policie ale věří, že se povede ho najít pomocí nahrávky. Ta má zároveň sloužit jako odstrašující případ pro ostatní, kteří by si cestu chtěli podobně krátit. „Těch pár sekund, které ušetříte přechodem přes koleje, vás může stát život,“ varoval Jones.

Reklama

Výběr článků

Načítám