Hlavní obsah

Lupiči srazili ženu i s kočárkem, okradli ji a utekli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že se někteří zloději neštítí ani takových činů, jako je útok na matku s několikaměsíční ratolestí, dokazují záběry z bezpečnostní kamery v Boltonu. Dva zloději vytrhli ženě a její matce nákupní tašky, přičemž převrátili kočárek s malým dítětem.

Článek

Třiatřicetiletá žena se spolu se svou matkou a malým dítětem v kočárku vracely z nákupů v centru britského Boltonu, když na ženy ověšené nákupními taškami a kabelkami zaútočili dva mladíci. Jeden z nich uštědřil ránu do hlavy starší dámě, která následně spadla na zem, čímž převrhla kočárek s dítětem na stranu.

Muži, kterým údajně bylo kolem 20 let, pak ženě vytrhli některé z tašek. Nepomohlo ani, že se její dcera pokusila s jedním z výtržníků zápasit o svou kabelku. Matka dítěte v kočárku se pak ještě za zloději rozběhla, svůj pokus o dopadení mužů ale brzy vzdala.

Při útoku se nikomu naštěstí nic nestalo. Tříměsíční dítě bylo podle policie v kočárku připoutáno a neutrpělo proto žádné zranění. Ani starší žena nebyla kromě rány do hlavy vážněji zraněna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám