Hlavní obsah

Diplomová práce může autorům vynést prestiž i peníze

Novinky, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpracovávali jste v letošním školním roce diplomovou práci v některém z ekonomicko-informačních oborů? Pak máte šanci přihlásit své dílo do soutěže Diplomová práce roku, která proběhne již potřetí. Soutěžit se bude v šesti kategoriích, finanční cena je připravena pro autory třech nejlepších děl v každé kategorii.

Článek

Pokud vaše diplomová práce vztahující se k informačním technologiím byla nebo bude obhájena v období od 11. července 2007 do 10. července 2008 a navíc jste přesvědčeni o její kvalitě, pak je soutěž určena právě vám.

Uzávěrka pro podání přihlášek proběhne již v sobotu 31. května. Do 12. září budou zveřejněna jména postupujících finalistů. Slavnostní vyhlášeni je pak naplánováno na 25. září, a to v prostorách Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy.

V každé soutěžní kategorii bude mezi autory třech nejlepších prací rozdělena odměna ve výši 50 tisíc, 10 tisíc a 5 tisíc korun. TK finanční odměně zároveň obdrží nabídku pracovní pozice ve společnosti ABRA Software, a.s.. Tuto nabídku mohou obdržet i autoři prací na dalších pozicích.

Soutěžní kategorie:

1. Databázové stroje a aplikace, portálová řešení, SW rozhraní

1. Databázové stroje a aplikace, portálová řešení, SW rozhraní2. Matematické a kybernetické úlohy, vyhledávací a porovnávací algoritmy, gramatiky, metriky, překladače, Computer Science

1. Databázové stroje a aplikace, portálová řešení, SW rozhraní2. Matematické a kybernetické úlohy, vyhledávací a porovnávací algoritmy, gramatiky, metriky, překladače, Computer Science3. Simulátory reálných úloh, procesní analýzy a jiné

1. Databázové stroje a aplikace, portálová řešení, SW rozhraní2. Matematické a kybernetické úlohy, vyhledávací a porovnávací algoritmy, gramatiky, metriky, překladače, Computer Science3. Simulátory reálných úloh, procesní analýzy a jiné4. Komunikační a měřicí systémy, datové přenosy

1. Databázové stroje a aplikace, portálová řešení, SW rozhraní2. Matematické a kybernetické úlohy, vyhledávací a porovnávací algoritmy, gramatiky, metriky, překladače, Computer Science3. Simulátory reálných úloh, procesní analýzy a jiné4. Komunikační a měřicí systémy, datové přenosy5. Integrace aplikací v ICT, poskytování služeb a implementace procesů

6. Podnikové informační systémy, ostatní IT práce

Více informací naleznete na http://www.diplomovaprace.cz/.

Cenu 100 tisíc korun nabízí autorovi nejlepší práce konkurenční soutěžní projekt IT Diplomka roku (www.it-diplomkaroku.cz). V této soutěži budou odměněni také vedoucí vítězných prací a katedry oceněných studentů získají finanční příspěvek na nákup literatury či jiných pomůcek pro zkvalitnění výuky. Uzávěrka přihlášek je již 30. května a diplomová práce musí být napsána na téma z oblasti Software Engineering nebo Computer Science.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám