Hlavní obsah

Brněnský Majáles nabídne Tata Bojs nebo Bitvu o Velodrom

Novinky, Markéta Dolejšová, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Sezóna majálesů je v plném proudu. V tomto týdnu proběhnou studentské jarní oslavy i v Brně, které je proslulé vysokou koncentrací vysokoškoláků. Majáles je však určen i pro středoškoláky. Hlavní den oslav letos připadl na 7.května.

Článek

Příjemnou atmosféru bude jako vždy zajišťovat bohatý hudební a kulturní doprovodný program. Kromě koncertů se můžete těšit na rozličné workshopy, divadla, soutěže a samozřejmě též na oblíbené stánky s oblečením, šperky a všemožnými vychytávkami.

V rámci hudebního programu na brněnském Velodromu od 13:00 hodin vystoupí například skupiny Tata Bojs, Support Lesbiens, Skyline, The Prostitutes, Clou nebo The Chancers, těšit se můžete též na vystoupení Davida Kollera nebo Vladimira 518. Kromě veselení se za doprovodu libých hudebních rytmů vás však čeká taky pár důležitých povinností, například volba Krále Majálesu. Z mnoha kandidátů tak budete na základě jejich volební kampaně vybírat pouze jednoho jediného, který poté bude kralovat po celý následující rok.

Novinkou letošního Majálesu je Bitva o Velodrom - klání vysokých škol, do kterého se mohou zapojit nejen studenti, ale i nejvyšší představitelé vysokých škol.

Zkrátka a dobře, návštěvníky čeká spousta legrace pod širým nebem. Vstupenky v předprodeji přijde pouze na 99 Kč, přímo na místě už bude její cena dražší - 150 Kč. Nezbývá tedy než doufat ve slunné podmínky a oslavy jara se vším všudy mohou začít!

Reklama

Související témata:

Související články

Pražský Majáles 2008 na Džbáně

Všude kolem se mluví o svátku zvaný Majáles, ale málokdo ví, co to vlastně je. Majáles je studentský jarní svátek, při němž mladí lidé oslavují krásy...

Výběr článků

Načítám