Hlavní obsah

VŠE počtvrté hostí soutěž pro kreativní studenty

Novinky, pro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vybraní studenti středních škol z celé České republiky mají 16. února 2012 výjimečnou příležitost zúčastnit se soutěže Creativity & Innovation Challenge 2012 – Nový Svět Spolupráce.

Článek

Soutěž připravila mezinárodní nezisková vzdělávací organizace Junior Achievement  ve spolupráci s partnerskými společnostmi IBM, Vysoká škola ekonomická v Praze, Koučink Centrum, DNS, Avnet, BizIT, Camer a 24U.

„Cílem soutěže je motivovat mladé Evropany ke kreativním a inovativním nápadům na řešení aktuálních témat v oboru vědy a techniky, vzdělávání či sociální sféře“, uvedl Josef Müller, výkonný ředitel Junior Achievement Česká republika. Nejúspěšnější studenti budou mít v květnu možnost reprezentovat ČR na mezinárodním finále v Bruselu.

V prostorách Vysoké školy ekonomické v Praze se tato soutěž uskuteční již počtvrté. Téma, na kterém budou týmy složené ze středoškolských studentů a jejich vysokoškolských konzultantů po celý den pracovat, bude organizátory a zástupci partnerských společností odtajněno až na začátku soutěžního dne.

Soutěže se zúčastní 100 středoškolských studentů a 20 vysokoškolských konzultantů, kteří budou rozděleni do 20 týmů. Jednotlivé týmové prezentace bude na závěr dne hodnotit porota složená z odborníků z různých významných firem a institucí. Na tři nejúspěšnější týmy čekají pěkné ceny od partnerů.

Reklama

Výběr článků

Načítám