Hlavní obsah

Univerzitu Karlovu na veletrhu Gaudeamus reprezentují studenti

Novinky, pro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Univerzitu Karlovu na evropském veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus, který se koná v úterý a ve středu v areálu výstaviště Praha Holešovice, prezentují současní studenti. Česká univerzita má na veletrhu zastoupeno všech 17 fakult.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Hlavní prezentace Univerzity Karlovy probíhají v úterý a ve středu vždy od 12:40. Univerzita se také zapojuje do doprovodného programu Věda pro život. Interaktivní přednášky a netradiční prezentace si v rámci této sekce připravila 1. lékařská fakulta, Matematicko fyzikální fakulta, Přírodovědecká fakulta a Fakulta tělesné výchovy a sportu.

Například 1. lékařská fakulta zde představí své obory Adiktologie, Ergoterapie či Fyzioterapie. Fakulta tělesné výchovy a sportu si přichystala program s názvem Poznej své tělo. Na prezentaci Přírodovědecké fakulty si na své přijdou zájemci o chemické pokusy. Matematicko fyzikální fakulta představí Matematiku ve službách kryptografie.

Reklama

Výběr článků

Načítám