Hlavní obsah

Vyražte na výstavu do Ústí nad Labem, uvidíte nejkrásnější diplomky

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

V Galerii Emila Filly v Ústí nad Labem začne zítra výstava diplomových a bakalářských prací studentů Fakulty umění a designu Univerzity J. E. Purkyně (FUD UJEP). Vernisáž proběhne v 18 hodin.

Článek

Výstava je pravidelným slavnostním zakončením akademického roku a studia. „Tento rok se svými závěrečnými pracemi bude prezentovat 111 studentů, z toho více než 70 se svými bakalářskými pracemi a téměř 40 s diplomovými,“ uvedla mluvčí univerzity Jana Šiková.

Závěrečné práce představí tvorbu 14 ateliérů: Interaktivní média, Performativní média, Fotografie, Aplikovaná a reklamní fotografie, Design interiéru, Design keramiky, Produktový design, Textilní tvorba, Sklo, Přírodní materiály, Grafický design I, Vizuální design a Grafický design II.

Mezinárodní přesah školy dokumentuje skutečnost, že své diplomové projekty předkládají také čtyři studenti z ateliéru Photography s výukou vedenou v anglickém jazyce. Své diplomové práce zároveň obhajuje 12 studentů navazujícího magisterského studia oboru Kurátorská studia.

Výstava diplomových a bakalářských prací bude ve dnech 1. – 30. června 2010 prezentována v Galerii Emila Filly v Ústí nad Labem (Jateční 1588/49, budova SCHIFR – AC, s. r. o., areál Severočeské armaturky) a v prostorách Paláce Zdar (Mírové nám. 1, Ústí nad Labem - vchod z Dlouhé ulice).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám