Hlavní obsah

Miss Academia se mohou zúčastnit i studentky dálkového studia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Soutěže o titul nejkrásnější vysokoškolačka České republiky Miss Academia se nově mohou zúčastnit i studentky kombinované formy studia do věku 26 let. Uvedla to mluvčí projektu Zuzana Huňová. Soutěž byla až do teď určena pouze studentkám prezenční formy studia vysokých a vyšších odborných škol.

Článek

"Studentky z kombinované formy studia se chtěly přihlásit vždy, často měly i velkou šanci vyhrát či se stát vícemiss. Tímto jsme jim chtěly dát šanci," řekla dnes Huňová.

Miss Academia je projektem Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Do soutěže se zájemkyně mohou registrovat již nyní. Galavečer se uskuteční 31. března 2010 v Městském divadle Zlín.

Čtrnáctý ročník se ponese v duchu antiky. "Chceme tím ukázat, že antika ctila přirozenou krásu, ale také intelekt a moudrost," shodly se manažerky projektu Eva Krutáková a Hana Pavlínová.

Na dívky čekají dvě castingová kola, která se budou konat v Praze 8. ledna a ve Zlíně 15. ledna. Soutěžící musejí podstoupit vědomostně-inteligenční test, promenádu v plavkách a pohovor s porotou. Do finálového kola poté postoupí deset nejlepších.

V loňském roce se soutěže zúčastnilo 374 studentek vysokých a vyšších odborných škol. Miss Academia 2009 se stala Jana Marečková, studentka Univerzity Karlovy v Praze. Dívky umístěné na předních pozicích, neodešly ze soutěže s prázdnou. Radovat se mohly z hodnotných a zajímavých cen, jako byl zájezd do Itálie, notebook, mikrosystém, tandemový seskok padákem, poukaz na nákup bot či dárkové balíčky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám