Hlavní obsah

Zraněnému řidiči, uvězněnému ve vraku vozidla, pomohli až záchranáři

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na tísňovou linku hodonínské policie volali v pondělí večer hned dva řidiči. Oba oznámili havárii osobního vozu mezi Vracovem a Vlkoší s tím, že na místě nemohli zastavit. Policisté vzápětí zjistili, že ve vraku škodovky je uvězněn zraněný osmnáctiletý řidič.

Foto: PČR Hodonín
Článek

"Naše hlídka ihned přivolala záchranku, kterou byl mladík s poraněním hlavy transportován do brněnské nemocnice," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Podle dopravních policistů jel mladík od Vracova na Vlkoš. Z dosud nezjištěných příčin vyjel s vozidlem vpravo mimo vozovku, kde narazil do zábradlí mostu. Vůz byl nárazem odmrštěn do příkopu, kde se převrátil na střechu.

Na celém případu je zarážející nezodpovědnost projíždějících řidičů. "Nebyli schopni zastavit u havarovaného vozidla a přesvědčit se, zda někdo nepotřebuje jejich pomoc. Řidič sice v tomto případě nebyl v přímém ohrožení života, což ale nemohli vědět," dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám