Hlavní obsah

Zápisy v ostravské Pop Academy

Novinky, Petra Kubecová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se začátek školního roku a s ním otázka, kam přihlásit děti do kroužků. Jednu z možností nabízí i hudební škola Pop Academy, která se už šest let v Ostravě zaměřuje na populární hudbu.

Foto: Lucie Maceczková

Pop Academy přijímá nové studenty

Článek

„V letošním roce opět přijímáme nové studenty do oborů populární zpěv, muzikál a herectví a moderování pro děti a mládež.  Posluchači se mají na co těšit. Kromě již zaběhlých projektů plánujeme zbrusu nové a o vystoupení určitě nebude nouze,“ prozradila umělecká ředitelka školy Táňa Wajs.

Studenty akademie lze pravidelně vidět a slyšet na akcích pořádaných obvodem Moravská Ostrava a Přívoz, na koncertech v klubu Parník, nebo v muzikálových představeních. Pop Academy také pořádá pěveckou soutěž Talent Ostrava a o těchto prázdninách se podílela na projektu Bohemian Metal Rhapsody, se kterým vystoupila spolu s Lucií Bílou, Kamilem Střihavkou a dalšími na festivalu Masters of Rock.  Škola sídlí v budově CKV, nad hudebním klubem Parník. 

Zápisy proběhnou v prostorách Pop Academy od 28. srpna do 8. září, každý všední den od 14:00 do 18:00. Organizační schůzka hereckého oddělení proběhne 4. září v 17:00 v prostorách. Více informací na www.popacademy.cz nebo na Facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám