Hlavní obsah

Václav Neckář oslavil své půlkulatiny netradičně koncertem a párty v lázních

Novinky, René Kekely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legenda české popové scény, zpěvák Václav Neckář slaví v úterý své 75. narozeniny. Už o víkendu oslavil své půlkulaté jubileum netradičně. Bylo to v Mariánských Lázních, kde zpíval, ale také se skvěle bavil.

Foto: Marija Kalinkina

Václav Neckář oslavil své 75. narozeniny v Mariánských Lázních.

Článek

Václav Neckář spolu s bratrem Janem a kapelou Bacily vystoupil v Mariánkách. Nikoli v divadle, ale v hotelu Cristal Palace. Do zdejšího sálu se vešlo na 300 diváků a fanoušků, ale další stovky lidí mohli díky obrazovce sledovat koncert i venku před hotelem. 

„My s bratrem máme velmi rádi Mariánské Lázně, rádi sem jezdíme, a když jsme řešili, kde udělat můj narozeninový koncert, vymysleli jsme si, že to bude právě tady. Je tu skvělé publikum a musím říct, že to byl dobrý nápad. Moc jsme si to užili, tedy hlavně já," řekl vtipně a s úsměvem na rtech spokojený oslavenec.

Václav i jeho bratr Jan Neckář byli pořád v obklopení žen, ale i mužů z řad fanoušků a hostů koncertu. Poté, co zazněly poslední tóny, se v restaurační části uskutečnil raut spolu s velkolepou gratulací, kde nechyběl ani nádherný dort pro oslavence a jako dárek dostal i týdenní léčebný pobyt v lázních...

„Byla to pro mě výzva a zážitek. Když jsem byl požádán, zda bych odmoderoval narozeniny pana Neckáře, neváhal jsem ani minutu. Velmi si ho vážím, jak umělecky, tak i lidsky a byly to opravdu krásně strávené chvíle," podotkl herec a moderátor Petr Batěk, který programem provázel. 

I když si Neckář mohl užívat narozeninové oslavy, na prvním místě pro něj bylo publikum. A než se pustil do ochutnávky narozeninového dortu, nezapomněl ani na malou autogramiádu, při níž fanouškům podepsal fotografie i plakáty.

Narozeniny Václava Neckáře pak zakončil velkolepý ohňostroj před hotelem. Velký narozeninový koncert zpěváka se pak uskuteční 26. listopadu v Ústí nad Labem, kde v deseti letech začínal a jak sám říká - oslaví tak vlastně 65 let na scéně. 

Reklama

Výběr článků

Načítám